Pridobite bon za 10 €

Registrirajte se na naši strani in podarimo vam bon za 10 €. Bon lahko izkoristite pri nakupu nad 100 €.

REGISTRIRAJTE SE TUKAJ

Varovanje podatkov GDPR

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta

  • Ime podjetja: Kolesarski, trgovina in storitve d.o.o.
  • Sedež: Drožanjska cesta 103, 8290 Sevnica
  • E-naslov: info@bikebrothers.si
Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:
  • oddate spletni obrazec
  • se registrirate (naredite uporabniški račun)
  • opravite nakup (uspešno oddate naročilo)
  • se naročite na naše e-novice
Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.

V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju/organizaciji/ustanovi, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, ti podatki so lahko:
  • Ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.
Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija, …).

Kako dolgo hranimo podatke?

Vaše podatke bomo hranili vse do vašega preklica.

Pravica do informacije in umik soglasja

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu. Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.
Odlične cene
Lahko se zanesete
Varno plačevanje
Plačilo po predračunu
Hitra dostava
Odprema blaga v roku 24 ur
Dolgoletno zaupanje
Z vami od leta 1990
Strokovna pomoč
Skrbimo za nivo znanja